Ervaringen cliënten

Op familiebezoek in Nederland werd mij door mijn schoondochter een massage bij Rianne aangeraden. Daar heb ik geen spijt van: het was de beste massage die ik ooit gehad heb, wereldwijd.
Johanna, South Carolina, maart 2023

Ik had een pijnlijke nekblessure wat mijn leven behoorlijk lastig maakte. Bij Rianne voelde ik me snel op mijn gemak. Naast de warme kamer en warme behandeling, is Rianne zelf ook warm. Ze is geïnteresseerd, betrokken en steunend, en een vakvrouw. Ik had het gevoel dat ze me écht wilde helpen en voelde me minder alleen in de pijn die ik toen had. Mede door haar behandelingen ben ik er weer goed bovenop gekomen. Nu ga ik nog ongeveer 1 keer per 6 weken naar haar toe voor een behandeling, om de spanningen in mijn lijf en daardoor mogelijke blessures, te voorkomen. Het is elke keer een heerlijk cadeau aan mezelf.
Ireen, maart 2023

Vandaag kwam ik met nekklachten bij Rianne, na een lichte hersenschudding. Rianne weet niet alleen de pijn te verminderen, maar door ook zachtheid te bieden in haar behandeling kan ik ontspannen. Hierdoor ervaar ik dat de massage ook echt helend werkt. Daar ben ik heel blij mee.
Christa, oktober 2022

Rianne heeft een bijzondere balans in haar handen. Ze voelt heel precies aan waar en hoeveel druk je nodig hebt. Niet veel masseurs hebben dat. Het lijkt wel of ze muziek speelt op mijn lichaam.
D.R., november 2021

Rianne weet als geen ander feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ik tobde al weken met hevige pijn aan een overbelaste schouder. Fysiotherapie haalde niets uit. Rianne wist de pijnplek direct te lokaliseren en heeft mij in één sessie van de pijn afgeholpen. Met haar kennis en expertise voelt zij precies waar zich eventuele spanning bevindt en hoe ze die kan wegnemen. De ontspannen sfeer die zij weet te creëren draagt daar zeker ook aan bij. Ik kijk uit naar mijn maandelijkse afspraak omdat ik er altijd als een ander mens vandaan kom! 
Hanneke, juni 2021

Ik kom al jaren maandelijks met veel plezier. Elke keer is anders; Rianne sluit aan bij wat op dat moment het beste bij mij past. Een aanrader voor ‘echt even bijkomen’ in een energiek bestaan!
Ilona, april 2021

Sinds enige tijd kom ik bij Rianne omdat ik last heb van mijn schouders en rug. Al na enkele behandelingen is de pijn een stuk minder en kan ik me beter bewegen. Rianne weet de plekken die aandacht nodig hebben perfect te vinden. Omdat ze vaak feedback vraagt is de intensiteit van de massage precies goed. Ze heeft goede inhoudelijke kennis en is steeds bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Ik ben erg blij dat ik haar heb gevonden en kan haar zeker aanraden!
Sieta, december 2019

In 2017 kwam ik terecht in een forse burn-out. De behandelingen van Rianne hebben me geholpen hier mee om te gaan en er stap voor stap weer bovenop te komen. De combinatie van massage en gesprekken hebben mij het volgende opgeleverd:

  • luisteren naar mijn gevoel is veel meer luisteren naar mijn lichaam geworden. Mijn lijf is daarmee veel meer mijn informatiebron geworden, dat signalen geeft die ik serieus te nemen heb;
  • Rianne kan woorden geven aan wat ze bij mij voelt, bijvoorbeeld waar ze blokkades of spanning voelt en met die info kan ik weer verder. Het geeft mij richting waar ik mee thuis aan de slag kan;
  • het is leuk om door haar kennis meer te weten te komen over de fascinerende wereld van de chakra’s, elementen, meridianen, organen etc. Ze maakt daarmee het verband duidelijk tussen mijn lijf, emoties en persoonlijke uitdagingen bij het creëren van een stabielere balans;
  • het is elke keer prettig om met haar te delen waar ik sta en ze vraagt daar goed op door. Het helpt om een beeld te krijgen waar de volgende stappen gezet zouden kunnen worden;
  • de massages zijn heel erg lekker en echt een moment om los te laten en mijn gedachten even te kunnen parkeren. Een ontspannen moment voor mezelf!

Petra, juni 2019

Rianne beheerst niet alleen de massagetechnieken supergoed, ze voelt ook aan wat er op dat moment nodig is om te doen. Ze staat met beide benen op de grond én werkt intuïtief. Dat vind ik een sterke combinatie. Naast kundig is ze ook zeer sensitief. En ze is geïnteresseerd, dat maakt het tot niet ‘zomaar een massage’. Ik knap er altijd van op. Heel fijn!
Carlien, november 2018

Aan één behandeling van Rianne heb ik meer dan vier bij de psycholoog. Ik ben nog nooit zó uit mijn hoofd geweest.
Gerald, 2016

Na een moeilijke periode van verdriet en afscheid was mijn lichaam aardig verkrampt en toe aan ontspanning. Ook heb ik al jaren last van artrose en lymfoedeem en dat was er niet beter op geworden. Kortom: Ik had erg behoefte aan een fysieke opknapbeurt en een mentale opkikker.
Eind 2016 kreeg ik van een buurvrouw een kaartje: Massage Rianne Zandee, adres bij mij in de buurt. Alsof het zo moest zijn. Op 13 februari 2017 was mijn eerste kennismaking met Rianne. We zijn nu ruim een half jaar en een aantal massages verder en ik ben ontzettend blij dat ik het kaartje toentertijd van mijn buurvrouw kreeg. Ik knap op, ik kom tot rust, ik kan me over geven en mijn lichaam voelt minder stram en strak.
Rianne straalt een integere rust uit en aan haar handen kun je voelen dat ze met overgave haar werk doet. Ze heeft kennis van zaken, bereidt zich goed voor en kent inmiddels mijn fysieke blokkades en mentale haperingen. Het maakt mij ook bewuster van mijn lichaam en ik probeer er beter naar te “luisteren”.
Fons, september 2017

Een aanrader! Ook als je geen specifieke lichamelijke klachten hebt een goede manier om lekker te ontspannen. Rianne is flexibel en speelt goed in op jouw behoeften op dat moment.
Emilie, 2016